Волонтери

Вступ - Емоційна підтримка у складних ситуаціях особистості людини.

Navis Stella працює для вас не тільки як перевізник.

Ми прагнемо допомогати суспільству у емоційній підтримці тим, кому це вкрай необхідно. На відміну, від основного ремесла вантажних перевезень – емоційну підтримку громадян Navis Stella проводить на добровільних та безкорисних початках. Ви вправі пожертвувати фінансово, але тільки якщо самі забажаєте. Navis Stella не є кваліфікованим психіатром, не має ліценції для виписування лікувальних засобів. Навіс Стелла виступає лише у емоційній підтримці у складних ситуаціях – всі поради, консультації чи моральна допомога мають бути сприйнятті лише як дружня порада і не кваліфікована медична допомога.

Якщо вам потрібна негайна медична допомога, будь ласка зверніться до кваліфікованого лікаря, сімейного лікаря чи ліцензованої державної чи ліцензованої приватної клініки.

Допомога для Navis Stella

Карта Моно банка для доната допомоги і розвитку компанії Navis Stella:

5375 4141 3417 9992

Призначення платежу: спонсор/допомога для розвитку Навіс Стелла.

За можливості вкажіть свої контактні дані, якщо бажаєте зворотнього зв’язку. Дякуємо за допомогу.

Гарячі точки світу.

Волонтерська робота проводиться зазвичай для людей, які повертаються із гарячих точок світу. Чому саме вони?

Потрапляючи до місць із відвертим конфліктом інтересів людині представляється можливість побачити різницю рівня життя. Нажаль, ця різниця не показує відмінність у кулінарії чи у кількості басейнів на задньому дворі. Потрапляючи у пастку жорстокості та, здавалося б, без кінцевого безпросвітного вподолання влади меншості від економічних інтересів краю агресора, на нас на простих людей (чи військово-службовців) може вплинути пост травматичний розлад особистості (Post-Traumatic Stress Disorder Eng.).

Чому вам варто звернути на це увагу?

Залежить від вас. Якщо ви бажаєте то можете звернутись до нас за допомогою – це безкоштовно (на добровільних пожертвуваннях). Якщо ви вважаєте, що сильна персона, яка впорається із стресом – тоді вам наша допомога ні до чого.

Стрес, тривога, завзяття, неспокій, клопотання, страх, занепокоєння, непокій, прагнення – ці відчуття, та кілька інших, які ви можливо відчуваєте, відчували, чи намагаєтесь позбутись. Багато чинників, але всі як один зійдуться у більш детальному психоаналізі у співбесіді. Будь ласка пам’ятайте (!) наступне: якщо ви вирішили довірити свої турботи до кваліфікованого фахівця (психіатра) чи до людини з організації емоційної допомоги (як Navis Stella), ви маєте взяти заручення тієї людини про конфіденційність бесіди. Інакше кажучи, якщо ви довірите особисті відчуття та спогади до не професіонала, то він або вона може використати цю інформацію для корисних, власних вигод, які не будуть мати жодного значення для вас, або навіть гірше, не професіонал свого діла може нашкодити розмовою з вами, направити вас у неправильне русло, ще більш закрити вашу персональність, відстроковуючи відновлення вашої особистості на місяці або навіть роки.

Розмова із професіоналом у емоційній підтримці націлена на відновлення особистих рис людини без втручання медичних препаратів. Якщо ми зможемо, ми вам допоможемо. Якщо ваш стан більш критичний ніж Навіс Стелла зможе впоратись, тоді ми порадимо вам звернутись до кваліфікованого лікаря.

Лікарі не завжди праві. Але інколи професійне втручання може врятувати життя, яке здавалось би, звисало на волосинці. Правильно поставлений діагноз із комплексною оцінкою вашого психічного та фізичного стану, та вживаних вже медичних препаратів дає можливість доктору прийняти рішення.

Рішення прийняте вашим доктором має бути розумним. Лікар має комплексно підходити до всіх соціо-економічних показників (ліки мають бути не сильно дорогі для бюджету сім’ї), віку, роду занять, подорожей (вірусно-імунологічна повітряно капельне розповсюдження мікробів), наявність чи відсутність домашніх тварин (алергічні реакції), чистота у оселі (пліснява є чинником онкологічних захворювань), та багато інших. Ви маєте довірити прийняття рішення фахівцю та не втручатись до мисливого ходу роботи доктора. Тобто чим точніше ви відповідаєте лікарю на питання, без додумувань (домислення) та фантазій тим швидше та легше доктор зможе позитивно вплинути на ваш стан. Це не означає, що ви маєте право вимкнути свої мізки і прикинутись ідіотом у цій процедурі, ваша роль не менш важлива, ніж доктора, ви маєте міркувати та робити моментальні висновки про компетентність та тверезість рішень доктора. Ви маєте свідомо довіряти лікарю та не боятись цензури чи грубого відношення до вас. Інтелект людини часто совокупують (додають) із грубістю, хамством, дуже часто плутаючи це із прямотою та відвертістю. Коли ваше свідоме суддівство характеру лікаря помилкове, інтелігентна особа вам зробить тактичне зауваження та покаже на помилки. Коли інтелігентна особа (той самий лікар) мусить допомогти не тільки вам, а ще 18 пацієнтам одночасно, та йдуть ще і ще люди за допомогою, тоді у тієї самої ввічливої людини не буде часу на підбір політично коректної відповіді. Ви маєте зрозуміти складність ситуації більше ніж 2 квадратних метра коло вас. Такі ж самі проблеми як у вас, а часом і більш складніші випадки трапляються і у інших людей (пацієнтів) які стоять мовчки поряд з вами.

18.Березня.2020 Navis Stella © Copyright 2019-2029

Перший крок до кращого життя - Navis Stella

Роки само покарання не мають зашкоджувати вам і вашим близьким жити та працювати до повного потенціалу вашого таланту. Ви не одні у цьому світі. Це місце – це наше житло.

Тільки ми маємо можливість щось зробити на краще. Розмова з людиною психічно витривалою та кваліфікованою інколи може замінити роки терапії. Розмова і спеціалістом порівняна до звернення з автівкою до станціі обстуговування авто у вузькому смислу. Не тримайте тягар у душі - зробіть перший крок до кращого життя – Navis Stella Емоційна підтримка у складних ситуаціях особистості людини.

Д.Р.

Navis Stella - Вантажні перевезення речей 1500 кг - Запоріжжя 

Navis Stella © Copyright 2019-2029

Поділитись сторінкою / Share page: